Klikk på bildet for å se flere


Prosjekter 🠒 Parkveien 26

PARKVEIEN 26


  • Parkveien 26, 1738 Borgenhaugen
Denne boligen er solgt


  • Pris fra:
  • 2 390 000

Se på Finn.no


63 - 129 m²

1 bad

2022


Leilighet

2 soverom

Selveier


VELKOMMEN TIL PARKVEIEN 26!


Prosjektet består av en 6-mannsbolig under oppføring i Parkveien 26 på Borgenhaugen. Her får du alt du trenger for et tilbaketrukket og bekymringsfritt liv! Leilighetene har fra 1 til 3 soverom, alt ettersom hvilket behov du måtte ha!

Det leveres lekre kjøkken, med integrerte hvitevarer og alt du måtte trenge. Moderne laminatgulv og slette overflater på vegger og himlinger. Det er kort vei til barnehage og skole, samt lekeplasser, butikker og kollektiv trafikk!


Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.

Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær. Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg. Umiddelbar nærhet til skogsterreng i Dondern.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.


Informasjon om eiendommen


Thomas Eriksen


Prosjektleder

Image
Thomas har hatt ansvaret for prosjektet siden byggestart og hjelper deg gjerne.