Klikk på bildet for å se flere


Prosjekter 🠒 Bodals vei 13

Bodals vei 13


  • Klavestadhaugen, 1743 Sarpsborg

Denne boligen er solgt  • Prisantydning

  • 4 000 000 kr

Last ned prospekt


107 m²

2 bad

2020


Enebolig

3 soverom

Selveier


Sandbakken/Bodalsjordet - To flotte og moderne eneboliger med tre soverom, carport, stor balkong og gode solforhold


Bodalsvei 13 består av to boliger:

Image

Velkommen til en eneboligene i Bodals vei 13 A og B. Eiendommene får moderne og pene løsninger de aller fleste vil sette pris på. Boligene ligger i en stille og rolig gate med egen hage og lite innsyn. Her har du store og mange vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i boligen.

Utvendige fasader blir moderne og gir et pent inntrykk. Innvendig er det tidsriktig farger gjennomgående i hele boligen. Det er balansert ventilasjonsanlegg, varme i alle gulv i første etasje, god takhøyde i stuen og mange flere detaljer. Dette er boligene du bør ta en titt på dersom du ønsker en enebolig med god standard i et barnevennlig og populært boområde.

Vindfanget/hallen er romslig og har plass til et stort garderobeskap. Dette er en fin plass til å kunne henge fra seg ytterklær og annet. I dette rommet er det fliser på gulvet og malte gipsplater på vegger. Vindfanget er rommet som først og fremst leder deg videre til trappen, soverommene, badet og boden. I trappeoppgangen er det satt opp et stort vindu som gir godt med lys inn i hallen. Rommet vil gi et god inntrykk med sine 17 kvm.

I første etasje er det tre soverom. Hovedsoverommet er romslig med hele 11 kvm. Her er det god plass til både dobbeltseng, garderobeskap og annet. De to andre soverommene er også til å betrakte som romslige med ca. 8 kvm. Det vil si at man har plass til både seng, garderobeskap og skrivepult. I alle soverommene er det laminat på gulv og malte gipsplater på vegger. 

Badet ligger i 1. etg. Her er det en god standard med fliser både på gulv og vegger. Flisene som er valgt er moderne med grå-farget 60*60-flis. Det er lagt varme i gulv på dette rommet. Ellers er det en pen løsning med dusj på flis, vegghengt toalett og baderomsinnredning i lyse fine farger. Baderomsinnredningen er i en hvit glanset farge og har to store skuffer og helstøpt servant over. På badet vil det være opplegg til vaskemaskin. 

Både kjøkkenet og stuen ligger i andre etasje. Kjøkkenet er fra kvalitetsprodusenten Mesterkjøkken Halden. Her er det lyse profilerte fronter, laminat benkeplate og dobbel kum i stål. Det er integrert komfyr, oppvaskmaskin og induksjonskoketopp. Det er godt med skap- og benkplass på kjøkkenet. Kjøkkenet har en åpen løsning ut mot stuen, for ekstra nærhet til gjester. 

Stuen gir god romfølelse med god takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Himlingen er trukket helt opp til taket. Rommet har god plass til både spisestue og TV-stue. Det er den samme laminaten på gulvet og malte overflater som i resten av boligen. Fra stuen er det utgang til en stor sør/vest-vendt balkong på ca. 25 kvm. Her har du meget gode solforhold hele dagen. Boligen ligger høyt og fint i terrenget som gjør at solen treffer fint inn.

I andre etasje er det også et tekniskrom for ventilasjon og oppbevaring. Rett ved dette rommet er det et praktisk toalettrom. Dette rommet vil bli utstyrt med toalett og servant. 

Ved carporten blir det laget en utvendig bod på ca. 5,3 kvm.

Se under "Dokumenter" for å se plantegninger av den nye boligen.


Informasjon om eiendommen


Thomas Eriksen


Prosjektleder

Image
Thomas har hatt ansvaret for prosjektet siden byggestart og hjelper deg gjerne.