Image

- Strålende fornøyd med drømmeboligen på Klavestadhaugen


Kevin og Camilla Hartviksen hadde i lang tid vært på boligjakt. Vinteren 2020 flyttet de inn i en av våre nyoppførte eneboliger i Bodals vei 13 B. Etter å ha overrakt dem nøklene til sitt nye hjem, slo vi av en liten prat.

-Vi er veldig fornøyd med å flytte inn i vår nye bolig. Etter å ha vært deltakende i prosessen helt fra oppstart føler vi nå virkelig at dette er vårt hjem.

De forteller om en positivt opplevelse ved å bygge bolig med Eriksen Eiendom Øst.

-Det har vært veldig ryddig, de har levert godt arbeid til avtalt pris. Thomas har vært tilgjengelig for oss, og kommet med forslag og løsninger ut i fra vårt behov. Både han og hans far Stigs erfaring som tømrere gir de en innsikt i byggeprosessen man ikke får andre steder, og det har gitt oss trygghet i en så stor investering.

-Vi fått endret på den opprinnelige planløsningen for kjøkkenet, resultatet er vi veldig fornøyd med.

Thomas føyer til at det er viktig for EEØ å kunne tilby den servicen underveis, slik at resultatet blir slik kunden ønsker.

Thomas tillegger at det er viktig at kunden forteller om eventuelle feil og mangler, slik at de har mulighet til å rette opp disse og gjør forbedringer til videre prosjekter. Thomas vil også til slutt tilføye at  som et mindre eiendomsfirma har de færre- kunder, leverandører og prosjekter, og dermed mer tid til den store investeringen et boligkjøp er. Vi opplever at det er akkurat her vi skiller oss ut fra de andre aktørene.

NYTT HJEM: Kevin og Camilla er endelig fått flyttet inn i sin nye bolig.


"Kundene blir stadig mer kravstore og forventer mer av utbyggerne. Vi er klar over dette og gjør hele tiden vårt beste for å tilfredstille kundens krav"

- Thomas Eriksen

Image

Kjøpe bolig i Sarpsborg?


Vi har nå flere leilighter til salgs ved det nye Bodalsfeltet. Klavestadområdets beste pris i et etablert og populært området. Les mer om Bodalsjordet 7-17 eller  se salgsoppgaven på Finn.no